Јокић о најавама МВП награде: Само радим оно за шта сам плаћен

Српски кошаркаш Никола Јокић први је кандидат за МВП признање у регуларном делу сезоне, пошто од почетка такмичења игра на невероватном нивоу. Јокић је у мечу са Сан Антонио спарсима уписао нови трипл-дабл, а у разговору за РТС после утакмице истакао је да се труди да не размишља о тим стварима.

Јокић је водио Денвер до тријумфа са 26 поена, 13 скокова и 14 асистенција, што му је био 13. трипл-дабл у сезони, а 54. у каријери.

"Хвала, стварно не знам шта да кажем. Само радим свој посао и оно за шта сам плаћен, покушавам да то радим на најбољи могући начин. Људи ваљда примећују нешто", почео је Јокић разговор са нашим Александром Жигићем.

Нагетси су против "мамуза" прокоцкали велику предност и мало је недостајало да буду кажњени.

"Једна утакмица у којој смо могли да имамо много лакшу и мирнију завршницу. Вратили су се у утакмицу пар пута, што због нас, што због њих. Имали смо много грешака, изгубљених лопти… Мислим да сви морамо бити мало фокусиранији и, када је густо и када нам треба кош, морамо бити сви за једног."

За викенд имају два тешка испита – утакмице са Бостоном код куће и Голден Стејтом на страни.

"За нас стварно не постоји ниједна лака утакмица, пошто чим тако уђемо у меч, ми губимо 20 или 30 разлике. За мене не постоји ниједна лака утакмица, никада не потцењујем противника, који год био на табели. Долази нам Бостон од којег смо изгубили у гостима пре неких месец дана, а онда путујемо на меч са Голден Стејтом који је увек опасан и незгодан. Видећемо шта ће то донети.

Много се последњих дана пише и прича о различитом третману српског играча код судија, као и чињенице да му се не свирају бројни очигледни фаули, али он не жели тиме да се бави.

"Стварно немам коментар", завршио је Јокић за РТС.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво