Богдан гледао обрачун Јанга и Лавина, Атланта савладала Чикаго

Кошаркаши Атланта хокса победили су Чикаго резултатом 120:108, у утакмици коју је обележио окршај Треа Јанга и Зека Лавина. Српски репрезентативац Богдан Богдановић играо је за Хоксе и помогао Јангу да донесе тријумф својој екипи.

Атланта је у трећој четвртини надокнадила минус од 12 поена са полувремена, а онда у последњој деоници дошла до тријумфа.

Јанг и Лавин су се такмичили током читавог сусрета, индивидуално је успешнији био играч Булса, али се на крају радовао плејмејкер домаћина.

Јанг је меч завршио са 42 поена (15/25 из игре, 1/6 тројке), уз осам скокова и девет асистенција, док је највећу помоћ имао у Клинту Капели, који је комплетирао нови дабл-дабл (22 поена и 10 ухваћених лопти).

Богдановић је на терену провео 34 минута и за то време имао 10 поена (5/10 из игре, 0/4 за три), уз четири скока, два успешна додавања и једну блокаду.

Споменути Лавин је на другој страни доминирао са чак 50 поена (18/31 из игре, 7/12 тројке), али је једину помоћ имао у Николи Вучевићу, који је додао 26 поена и ухватио 10 лопти.

Атланта је задржала пето место на Истоку са 28 победа и 25 пораза, док је Чикаго 10. и има скор 22-29.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво