Милојевић: Спор почетак; Јовановић: Држали смо се три четвртине

Тренер кошаркаша Будућности Дејан Милојевић изјавио је да је његова екипа спорије ушла у меч против Меге, али да је онда "затегао" одбрану у наставку, док шеф струке гостију Владе Јовановић наводи да је његова екипа парилала три четвртине.

Одиграли смо квалитетну утакмицу, почетак је био спорији, али смо потом "затегли" одбрану, били чврсти, преокренули резултат и рутински славили, рекао је тренер кошаркаша Будућности Дејан Милојевић после победе против свог некадашњег клуба Меге (92:79) у дербију 24. кола АБА лиге.

"Задовољан сам, јер је Мега намучила многе тимове, нас победила у првом делу, али смо показали добру реакцију након испадања из Еврокупа. Тешко нам је пао пораз пораз од Монака. Мало смо спорије ушли, али након што смо преокренули, питање победника се није постављало", казао је Милојевић након меча, а пренеле Вијести."

"Играли смо добру утакмицу три четвртине, мислим да смо већи део првог полувремена контролисали игру. Будућност је тим који заиста има 12 играча у ротацији и свако од њих има потребан квалитет за овај ниво такмичења. Ми смо били у нешто скраћенијој ротацији након што је Скучи Смит незгодно стао и искренуо зглоб па је његово играње било на 50 посто. Са том ротацијом нисмо били у стању да се одупремо Будућности", рекао је Јовановић на конференцији за медије.

Ипак, како је навео, мора да буде задовољан са прве три чевртине.

"После нисмо успели да парирамо Будућности и која је, после испадања из четвртфинала Еврокупа, знајући Дејана, сигурно морала је да реагује и да покаже интензитет какав је показала данас", истакао је Јовановић.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво