Будућност боља од Меге у Подгорици, победа Игокее

Кошаркаши подгоричке Будућности савладали су на свом терену екипу Меге са 92:79, чиме су наставили борбу за освајање лидерске позиције на крају лигашког дела АБА лиге. Игокеа савладала Цибону са 88:80.

Никола Ивановић је са 20 поена био најефикаснији у победничком тиму, а њега је пратио Мелвин Еџим са 15 поена. Бољи од осталих у пораженом саставу био је Филип Петрушев са 28 поена и десет ухваћених лопти.

Мега је много боље отворила меч, половином прве деонице имала је и 11 поена предности (21:10), али је до краја четвртине Суад Шеховић покренуо свој тим, погодивши две тројке у низу. На одмор се отишло са предношћу гостију од 27:22.

Велика борба у другој четвртини ипак је на крају припала екипи Дејана Милојевића, која је на паузи имала предност од 47:43.

Моментум у корист Будућности потом је само растао. До краја, Мега није успела значајније да запрети домаћину.

Кошаркаши Игокее савладали су Цибону са 88:80 и са 19 тријумфа у сезони држе прву позицију на табели.  Цибона је на 12. месту са седам победа.

Најефикаснији у победничком тиму био је  Јосило са 15 поена, Греј је додао 13, а Клемонс 12. У пораженом тиму Планинић је убацио 15 поена, Радовчић 13, а Гњидић 11. 

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво