Читај ми!

Маркота се растао са Цибоном након сукоба са Јовановићем

Дамир Маркота више није кошаркаш Цибоне, саопштио је данас клуб из Загреба. Маркота је имао уговор са клубом потписан до краја сезоне али су га споразумно раскинули.

Недуго након што се сазнало да је током утакмице против Горице ушао у сукоб са тренером Владом Јовановићем, Цибона је је саопштила да је са Маркотом постигнут споразумни раскид сарадње.

"Свима је позната емоција с којом је наступао, а у претходном периоду због повреде Ахилове тетиве био је спречен да помогне саиграчима онолико колико је хтео. Неспоразум између тренера Јовановића и Маркоте, са којим је јавност упозната, решен је на миран и цивилзован начин. Ситуација је требало да остане унутар свлачионице", стоји у саопштењу Цибоне.

Маркота, који се у октобру пети пут вратио у клуб када је потписао уговор до краја сезоне, захвалио се Цибони на указаној прилици и свим лепим годинама које је провео у клубу.

"Жао ми је што је дошло до ранијег растанка него што је планирано. Надам се да ће нас послужити здравље до краја, па ће онда доћи и резултат. Моје здравље тренутно није најбоље и не могу да дам свој максимум. Оно што се догодило знамо ми који смо били тамо, решили смо то између себе и тако ће и остати", рекао је Маркота.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво