Читај ми!

Мариновић: Борац заслужује да избегне игру у баражу

Тренер кошаркаша Борца Марко Мариновић изајвио је да је његов тим спреман за изазов у мечу против Задра у АБА лиги. Чачани су у суботу од 12 сати домаћини тиму Задра у дворани крај Мораве у утакмици 24. кола регионалне лиге.

Борац у меч улази после добре утакмице и врло битне победе над ФМП-ом нашта се осврнуо и тренер Марко Мариновић јер им и то може бити додатна мотивација у дуелу у суботу.

"Важна победа за нас. Као што сам већ рекао, сваки тријумф у јадранској лиги је велики као кућа. Успели смо да славимо са седам разлике за евентуални међусобни скор, ако дође до тога", релао је Мариновић за клупски сајт.

Упркос врло згуснутом распореду стратег борца очекује да ће његов тим издржати темпо и бити спреман за нови изазов.

"Распоред је такав какав јесте, не можемо да утичемо на њега. Сада се утакмице смењују као на траци. Али немамо право на изговор, морамо се борити до самог краја. Недавно смо изгубили меч у Задру. Иако смо играли очајно у појединим моментима, били смо у ситуацији да победимо. Било како било, тај меч морамо заборавити, а окренути нови лист. Спреми смо за наредни изазов. Сигурно је да нећемо дозволити да се Задар осећа комфорно на паркету, јер Борац заслужује да избегне 13. место и игру у баражу.", закључио је Мариновић.

Борац тренутно има 7 победа са 16 пораза и на осмом је месту на табели АБА лиге, док је Задар 10. са учинком 7-15.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво