Читај ми!

”Манекени” коначно победили Звезду у Евролиги, и то са каматом

Кошаркаши Црвене звезде убедљиво су у Београду поражени од расположеног Арманија из Милана резултатом 93:72, у мечу 32. кола Евролиге. Пантер расположен против ”својих” са 23 поена.

Предвођени бившим играчем београдског клуба Кевином Пантером и његовом далекометном паљбом (пет тројки), гости су коначно успели да победе Звезду у Евролиги после шест везаних пораза.

То је екипа Етореа Месине успела одличним стартом утакмице (9:0), сјајним шутем за три поена (14/27) и одржавањем концентације и свог ритма током свих 40 минута.

Звезда је покушала да се супростави, неколико пута у првом полувремену прилазила на 5-6 поена разлике, али није имала ни снаге а ни знања да се потпуно врати у меч.

Већ поменути Пантер је утакмицу у њему познатој дворани "Александар Николић" завршио са 23 поена, те по једним скоком, асистенцијом и украденом лоптом.

Шејвон Шилдс и Зек Лидеј су додали по 14, а бремешни Хајнс постигао је 11.

Код црвено-белих из Београда Џордан Лојд најефикаснији са 22 поена (7/7 за два) и три асистенције, док је Огњен Добрић додао 14 погодивши четири од пет покушаја за три поена.

Звезди је ово био 23. пораз у сезони поред девет остварених победа, док је Армани тријумфом дошао до скора 20-12.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво