Читај ми!

Милојевић: Знамо ко је и шта је Црвена звезда

Покушаћемо наше добре стране да доведемо до изражаја, а да Звезду спречимо да покаже квалитет, изјавио је тренер кошаркаша Будућности Дејан Милојевић. Дерби 22. кола регионалне АБА лиге између Будућности Црвене звезде игра се у недељу од 20 сати у подгоричкој "Морачи".

Црвено-бели на гостовање долазе после победе над Панатинаикосом са 86:82 у мечу 30. кола Евролиге што им је додатна мотивација уз жељу да се домаћинима реванширају за пораз на свом терену у прошлој утакмици.

"Знамо ко је и шта је Црвена звезда. Очекује нас серија тешких утакмица. Међутим, идемо корак по корак и размишљамо само о наредном противнику. Звезда има своје добре стране,а имамо их и ми. Покушаћемо наше добре стране да доведемо до изражаја, а да Звезду спречимо да покаже квалитет, који је неоспоран", рекао је Милојевић, преносе Вијести.

Црвена звезда тренутно има скор од 17-2, док је Будућност на учинку од 16 победа и три пораза, а тим из Подгорице у првом мечу сезоне славио је у Београду са 67:65.

"Следи нам битна утакмица, не само када је реч о борби за плеј-оф, већ имамо шансу да остваримо и другу победу против њих ове сезоне. Имамо велика очекивања. Ради се о квалитетном противнику, који као и ми, има велики низ победа у АБА лиги. Очекујем да ће бити агресивни, као и увек. Нарочито у одбрани што ћемо покушати да спречимо. Имају добре играче, попут Волдена и Лојда, који су јаки у дефанзиви, а у нападу показују сав свој таленат. Морамо да их зауставимо", истакао је кошаркаш Амедео дела Вале.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво