Читај ми!

Радоњић: Због Партизана одмах да заборавимо победу над Химкијем

Прво полувреме није било тако добро, посебно првих десет минута, али је у другом све било другачије. Постигли смо у те две четвртине чак 58 поена, уз сјајан проценат за три поена, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић после победе над Химкијем у Евролиги од 92:81.

"За нас је сад најважније да ово заборавимо и спремимо се за наредни меч (против Партизана у АБА лиги). Урадили смо оно што смо могли. Видело се да смо добили на енергији уласком играча са мало већом свежином. Имамо тај дисбаланс, улазак једног броја играча постепено у рад и читав систем није лак. Треба поновити да та пауза није била кратка и да пре те паузе коју смо имали са короном, имали смо и проблема са повредама играча", изјавио је Радоњић, а пренео клупски сајт.

Он је додао да екипа покушава да се пронађе, кроз мали број тренинга и користећи делове утакмица.

"Жеља је да дођемо до подизања одређених ствари које су потребне на колективном плану. Распоред нам је изузетно тежак у смислу да имамо важне утакмице у АБА лиги, а свака утакмица у Евролиги је на свој начин огромна потрошња. Трудићемо се да извлачимо максимум", додао је тренер црвено-белих.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво