Читај ми!

Радоњић: Без енергије и "меко" у одбрани

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић није био задовољан игром свог тима у дуелу са Олимпијакосом и посебно истакао слабу одбрану као главни разлог пораза.

Упркос повременим вођствима у мечу, кошаркаши црвено-бели су надиграни у Атини са 94:79, а тренер Радоњић је честитао супарницима и слабу одбрану окарактерисао као главни разлог пораза.

„Честитке Олимпијакосу, били су бољи до нас вечерас. Одиграло смо „меко" у одбрани, без енергије. Играли смо боље у другом полувремену, али испоставило се да то није довољно за више од овога вечерас", рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић на конференцији за медије у Атини.

Иако је Црвена звезда нанизала осми пораз у Евролиги, укупно 21. ове сезоне у том такмичењу, Радоњић је је истакао и добре стране синоћног дуела.

"Оно што је за нас врло важно, играли смо са Холом и Ноком вечерас који су одиграли прве минуте након више од месец дана. То је за нас од велике важности, јер смо играли са врло кратком ротацијом јако дуго" закључио је тренер црвено-белих.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво