Читај ми!

Мариновић: Тежак задатак против Цедевите Олимпије

Тренер кошаркаша Борца Марко Мариновић очекује да ће његов тим имати тежак задатак против Цедевите Олимпије у 20. колу АБА лиге. Чачани у суботу од 17 сати дочекују љубљански тим у хали крај Мораве.

У првом овосезонском дуелу два тима у Љубљани победу су однели домаћини а Чачани су успели да равнопеаван отпор пруже само током прве четвртине. На основу тог меча и искуства које је својевремено стекао радећи управо у тиму Олимпије, тренер Борца Мариновић је истакао да их очекује врло захтеван меч са тимом за који је имао пуно хвале.

"Цедевита Олимпија је екипа која се бори за место у четири најбоља тима, како би отишла у плеј-оф АБА лиге и ушла у трку за освајање титуле. То је табор који игра одлично ове сезоне, у завидној је форми. Реч је о екипи која је састављена од врхунских појединаца, а води је сјајни тренер Јурица Големац. Очекује нас ни мало лак задатак. Додуше, имали смо довољно времена да се припремимо, што смо и учинили, тако да једва чекамо да почне утакмица", рекао је Мариновић за клупски сајт.

Борац тренутно заузима 13. место на табели АБА лиге, са скором од четири победе и 13 пораза.

"У марту нас очекује доста важних мечева. Даће Бог па да опет не буде неких сметњи и одлагања, већ да сви будемо здрави и да реализујемо све предвиђене дуеле. Биће то круцијалне утакмице за нашу судбину ове сезоне. Још једном понављам, имали смо довољно времена за тренирање и припрему, баш смо се ужелели утакмица, тако да их жељно очекујемо", закључио је Мариновић.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво