Читај ми!

Бјелица близу дабл-дабла, Портланд у финишу сломио отпор Сакрамента

Кошаркаши Портланд трејлблејзерса победили су Сакраменто у неизвесном мечу са 123:119, а српски играч Немања Бјелица одиграо је добар меч и био надомак дабл-дабла.

Портланд је на свом терену меч решио у самом финишу, пошто је претходно виђена велика борба током 48 минута.

Екипе су се неколико пута смењивале у вођству, пре него што је домаћи тим успео да поведе неколико минута пре краја и приведе меч крају.

Бјелица је на паркету провео скоро 27 минута и за то време постигао 12 поена (5-12 из игре, 2-3 тројке), а недостајао му је само један скок за дабл-дабл.

Кингси су одлично парирали фаворизованом Портланду, иако су имали само осморицу играча у ротацији. Седморица њих завршила су са двоцифреним учинком, а најефикаснији је био Диарон Фокс са 32 поена.

Трејлблејзерсе је до тријумфа водио ко други до Демијан Лилард који је утакмицу завршио са 44 поена, али је имао огромну помоћ у Енесу Кантеру. Турски кошаркаш је доминирао под обручима и поред 22 поена, ухватио чак 21 лопту.

Портланд је након овог тријумфа пети на Западу са учинком 21-14, док је Сакраменто тек 13. са 14 победа и 22 неуспеха.

Најбољи играчи свих екипа, међу којима је и Никола Јокића којег је Леброн Џејмс бирао у своју екипу, сада се села у Атланту где ће бити организован Ол-стар викенд. 

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво