Читај ми!

Јокић наставио МВП сезону, Денвер у серији победа

Никола Јокић наставио је са сјајним играма у НБА лиги и био надомак новог трипл-дабла, овога пута у тријумфу Денвера над Индијаном, резултатом 113:103. Нагетси су тако заокружили мини турнеју максималним резултатом и са четири узастопне победе сачекаће паузу због Ол-стар утакмице.

Денвер је ухватио победнички замах, а најзаслужнији за то је српски ас, који је сада већ легитимни кандидат за титулу најкориснијег играча у регуларном делу сезоне.

Јокић је у Индијанаполису на паркету провео округло 37 минута и за то време постигао  20 поена (9-18 из игре, 2-2 тројке), ухватио 12 лопти и поделио осам асистенција.

Имао је чак седам изгубљених лопти, али су то његови саиграчи успели да надоместе и сачувају двоцифрену предност коју су стекли током друге четвртине.

Пејсерси су једном успели да изједначе у трећој деоници (68:68), али је после тога уследила нова серија гостију који су рутински привели меч крају.

Јокић није био најефикаснији, пошто је Мајкл Портер јуниор дуел завршио са 24 поена и 11 скокова, а Џамал Мареј имао поен мање.

На другој страни, истакли су се Мајлс Тарнер такође са дабл-даблом (22 поена и 12 скокова), односно Мекдермот са 20 поена.

Екипа Мајка Мелоуна сада је шеста на табели Западне конференције са 21 победом и 15 пораза, док је Индијана десета на Истоку са скором 16-19.

Најбољи играчи свих екипа, међу којима је и Никола Јокића којег је Леброн Џејмс бирао у своју екипу, сада се села у Атланту где ће бити организован Ол-стар викенд.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво