Читај ми!

Радоњић: Да покушамо да будемо конкурентни

Tренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић истакао је да црвено-беле чека меч у коме морају да буду спремни да играју добро и да покушају да буду конкурентни на гостовању Олимпијакосу у 28. колу Евролиге. Дуел се игра у дворани „Мира и Пријатељства“ у петак од 20 часова.

Црвено-бели су поново у изузетно напорном режиму утакмица, током којег ће одиграти 12 мечева у месецу марту, и даље без четворице првотимаца Црвено-бели су поново у изузетно напорном режиму утакмица, током којег ће одиграти 12 мечева у месецу марту, и даље без четворице првотимаца па је тренер Радоњић истакао да је меч са Олимпијакосом велики изазов за тим.

"У напорном ритму, жешћем него наши ривали, идемо у Атину на наредну утакмицу. Олимпијакос, тим са квалитетом огромним искуством, играчима који су освајали титуле првака Европе. Потпуно нам је јасно да нас чека меч у коме морамо да будемо спремни да играмо добро и да покушамо да будемо конкурентни. Надам се да ћемо свакако моћи да користимо још понеког играча, што би било значајно, али што у оваквом ритму без тренинга није једноставно. Ми смо од краја јануара у оваквој ситуацији, сада је март, и надам се да ћемо у оваквом распореду утакмица знати да превазиђемо ту ситуацију што квалитетније", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Ово ће бити 9. дуел два тима у Евролиги, Олимпијакос има бољи скор 6-2,а у првом овосезонском дуелу тим из Пиреја је славио у драматичној завршници резултатом 81:79.

Кошаркаш црвено-белих Алекса Ускоковић истиче да је Олимпијакос врло квалитетна екипа и да посебно игра добро на свом терену.

"Иако губимо утакмице у неизвесним завршницама, без обзира на све ове велике проблеме, чини ми се да напредујемо константно, као да ће доћи тај моменат, и очекујемо га што пре, када ћемо моћи да „преломимо" овакве неизвесне утакмице и да победимо. Знамо свакако да ће бити тешко, али очекујем да можемо да победимо у Атини", рекао је Ускоковић који игра дебитантску сезону у Евролиг.

"Имам велику подршку саиграча и тренера, уживам у сваком минуту и секунду на паркету, и све ми делује помало нестварно. Надам се да ћу кроз све те утакмице и искуство које стичем још више напредовати", рекао је млади бек Црвене звезде.

Олимпијакос тренутно има скор 11-16, Црвена звезда 7-20, а дуел два тима игра се у петак од 20 сати у дворани "Мира и Пријатељства".

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво