Читај ми!

Филиповски: Да извучемо максимум из онога што имамо

У мечу против Задра даћемо све од себе да извучемо максимум из онога што имамо, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Саша Филиповски.

Црно-бели ће у суботу од 17 сати у дворани "Крешимир Ћосић" играти против Задра у 19. колу АБА лиге, одакле ће продужити за Италију, на меч 5. кола Топ 16 фазе Еврокупа, где ће се састати са Трентом 3. марта.

Иако оптерећени великом бројем повреда, црно-бели крећу на пут са жељом да остваре две победе.

"У наредном мечу ћемо дати све од себе да извучемо максимум из онога што имамо. Задар има велику ширину у нападу и играче који добро погађају за три поена. Четворке су покретљиве и брзе, тако да имају доста креатора и играча за игру 1 на 1. Екипа Задра већ годинама игра широко и брзо на отвореном терену, уз доста шутева из корнера. На утакмици ће бити важна наша основа игре, колико добро ћемо успети да одбранимо 1 на 1 пикенрол, како ћемо пунити рекет, затварати спољне играче на скоку и бранити контранапад", рекао је Филиповски за клупски сајт.

Крилни кошаркаш црно-белих Немања Дангубић је очекује тежак меч у Задру.

"Очекује нас тешка утакмица против Задра који је веома неугодна екипа са квалитетним играчима у ростеру. Играју добро, поготово на свом терену, тако да ћемо морати да дамо свој максимум како бисмо дошли до победе", поручио је Дангубић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво