Читај ми!

Марјановићу је довољна шанса и на кашичицу, Бјелица опет без минута

Српски кошаркаш Бобан Марјановић користи готово сваку, и најмању шансу коју добије у НБА лиги, а тако је било и у ноћи између четвртка и петка. Марјановић је другу утакмицу заредом играо у екипи Даласа и поново био веома запажен, иако је његов тим поражен од Филаделфије, резултатом 111:97.

Два дана пошто је против Бостона био близу дабл-дабла, Боби је поновио одличну игру за само 17 минута проведених на паркету.

Некадашњи центар Меге и Црвене звезде за то време је имао седам поена (3-11 из игре), уз 12 скокова и по једну изгубљену лопту и блокаду.

Међутим, ни он није могао да помогне Мевериксима, који су утакмицу изгубили у другој четвртини, коју су 76ерси добили резултатом 36:21. Тада су се гости одлепили и до краја сачували двоцифрену предност.

Најбољи у редовима Даласа био је Лука Дончић са 19 поена, а шест мање додао је Ричардсон.

Филаделфију је до тријумфа очекивано предводио Џоел Ембид са 23 поена, девет скокова и четири асистенције, док су по 15 убацили Сет Кари и Бен Симонс.

Фила је сада прва на Истоку са 22 победе и 11 пораза, док је Далас тек десети на Западу са учинком 15-16.

Сакраменто је у кошгетерском окршају поражен од Њујорк никса са 140:121, у утакмици у којој наш Немања Бјелица поново није добио шансу.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво