Читај ми!

Познати сви учесници "Ол-стара" - Јокић и Дончић стартери, Вучевић са клупе, Букер "извисио"

НБА лига саопштила је списак преосталих учесника "Ол-стар" меча, који ће бити одржан 8. марта у Атланти. Никола Јокић претходно је изабран за стартера у дуелу свих звезда НБА лиге, а друштво од играча са Балкана правиће му Лука Дончић и Никола Вучевић.

Најјаче клупско кошаркашко првенство на свету саопштило је списак преосталих 14 играча који ће учествовати на "Ол стар" мечу у Атланти.

Стартере чине: Леброн Џејмс, Кевин Дурент, Јанис Адетокумбо, Стеф Кари, Џоел Ембид, Никола Јокић, Кавај Ленард, Кајри Ирвинг, Лука Дончић и Бредли Бил

Играчи са клупе које ће капитени Леброн Џејмс и Кевин Дурент моћи да бирају су:

Ентони Дејвис, Џејлен Браун, Пол Џорџ, Руди Гобер, Џејмс Харден, Зек Лавин, Демијан Лилард, Донован Мичел, Крис Пол, Џулијус Рендл, Бен Симонс, Џејсон Тејтум, Никола Вучевић и Зајон Вилијамсон.

Кошаркаши који ће први пут учествовати на својеврсном догађају НБА лиге су Браун из Бостона, Лавин из Чикага, Вилијамсон из Њу Орлеанса и Рендл из Њујорка.

Играчи који се, на изненађење многих, нису нашли на листи резервиста "Ол стар" меча свакако су Девин Букер и Мајк Конли.

Ипак, како је Ентони Дејвис повређен и неће моћи да учествује, очекује се да лига одреди његову замену и то би управо могао бити неко од поменуте двојице који нису на првобитном списку.

Играчи који такође нису доспели у састав, а вредни су помена су: Крис Мидлтон, Џими Батлер, Бем Адебајо, Домантас Сабонис, Тре Јанг, Џамал Мари, Расел Вестбрук, Брендон Инграм, Џерами Грент...

"Ол стар" меч ове године се одржава 7. марта у Атланти.

Пре меча свих звезда, одржаће се такмичење у вештинама, као и брзом шутирању тројки, док ће се такмичење у закуцавањима одржати на полувремену.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво