Читај ми!

Најлепши пораз у историји Игокее која ће играти у плеј-офу Лиге шампиона!

Кошаркаши Игокее из Александровца пласирали су се у плеј-оф Кошаркашке Лиге шампиона и поред пораза у последњем, шестом колу групе Г од Турк Телекома у Анкари резултатом 94:86.

”Игосе” је до друге фазе у дебитантском наступу у најјачем Фибином клупском такмичењу погурао француски Лимож, који је на свом терену после драме савладао Хапоел Јерусалим (88:83).

Тим из Републике Српске је у турској престоници одиграо добар и квалитетан меч, али на крају ипак посустао и доживео пораз од победника групе. 

Најефикаснији у тиму Драгана Бајића био је Џеки Кармајкл са 18 поена, Един Атић уписао је 16 поена, шест скокова и осам асистенција, Ентони Клемонс је додао 12 поена, а Дарко Талић је постигао 10 поена.

Мајк Ерик био најзаслужнији је за пети тријумф своје екипе са дабл-дабл учинком од 21 поена и 12 скокова, а пратио га је Ник Џонсон са 18 поена и чак девет асистенција.

Турк Телеком је у другу фазу отишао са првог места (5-1), Игокеа са другог (3-3), док су испали Лимож и Хапоел, који су такмичење завршили са идентичним скором 2-4.

У такозваној плеј-оф фази биће формирано четири групе од по четири тима који ће играти по двокружном систему, а онда ће по две најбоље екипе из сваке групе ићи на Фајнал-ејт турнир. 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво