Читај ми!

Павићевић: Ценимо Звезду, али немамо разлога да се плашимо

Тренер кошаркаша Морнара Михаило Павићевић, пред дерби 16. кола АБА лиге против Црвене звезде, изјавио је да сустрашњи сусрет има велики значај за оба тима. Морнар ће у недељу од 19 сати угостити београдске црвено-беле у дворани Тополица.

Пред тринаести дуел ових ривала у регионалном такмичењу „црвено-бели" воде са 10:2, али су Барани славили победе оба пута пред својим навијачима и очекују да наставе ту серију.

"У питању је велики улог. Звезда долази комплетна, играчи који су били ван строја поново су у екипи, ту мислим на Лојда и овог новог центра. Очекује нас изузетно тешка утакмица. Немамо разлога да се плашимо било кога, ценимо изузетно Звезду, али наше игре у последњих месец дана и наш састав дају нам за право да верујемо у себе", рекао је Павићевић за клупски сајт.

Барани тренутно држе прво место у АБА лиги са 12 победа и два пораза, док је Звезда на скору 10-2.

"Ући ћемо у тај меч као у сваки други. Наш циљ пре почетка првенства био је да уђемо у плеј-оф. Онај ко добије имаће велике шансе да заврши регуларни део првенства на првом месту, уз сво дужно поштовање према Будућности, Цедевити и Игокеи, екипама које се са нама равноправно боре за једно од прва четири места", закључио је Павићевић.

Кошаркаш Милко Бјелица се нада победи свог тима.

"Црвена звезда је изузетно квалитетан противник. Доласком новог тренера Радоњића екипа много боље изгледа. То потврђује и победа против Реала у гостима, што је стварно велики резултат. Али, мислим да ми треба да се окренемо себи и да се спремимо што је боље могуће. Свесни смо важности и тежине утакмице. Надам се повољном исходу", рекао је Бјелица.

Исто жели и центар Урош Луковић.

"Врло важна утакмица за нас. Мислим да ћемо том победом осигурати прво место на табели, што ће значити у наставку првенства предност домаћег терена. Веома мотивисано улазимо у ту утакмицу и надам се победи", поручио је Луковић.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво