Читај ми!

Филиповски: Погубили смо се и нисмо играли нашу кошарку

Тренер кошаркаша Партизана Саша Филиповски није био задовољан игром свог тима у поразу од Метрополитанса. Црно-бели изгубили су синоћ од француског тима 79:62 у Паризу у 2.колу Топ 16 фазе Еврокупа.

Тренер Партизана је анализирао игру супарника и нагласио да је главни разлог пораза то што његов тим није успео да заустави врло агресивни напад Француза.

"Имали смо проблема са њиховом одбраном и агресивношћу. Нисмо били дисциплиновани у нападу, тако да је ниво наше игре опао услед њихове агресивности. Након тога смо се мало погубили и нисмо играли нашу кошарку. Та агресивност је главни разлог због којег нисмо били на нашем нивоу", рекао је Филиповски на конференцији за новинаре после меча.

"Са друге стране, промашили смо неколико полагања, а у одбрани смо дозволили много лаких поена после игре један на један. Нисмо добро бранили те продоре", рекао је Филиповски.

Центар Партизана Вил Мозли истакао је да екипа у наредним мечевима мора да исправи грешке које је правила у Паризу.

"Знао сам да ће бити тешка утакмица и да морамо да изађемо и одиграмо јако. Морамо да прихватимо овај пораз, видимо где смо грешили и морамо да исправимо грешке у наредним утакмицама. Промашили смо неке шутеве, након којих смо почели да форсирамо и узимамо тешке шутеве. Следећи пут ћемо бити концентрисанији", рекао је Мозли.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво