Читај ми!

Радоњић и Звездини јунаци из Мадрида: Победа за самопоуздање тима

Након велике победе над Реалом у сред Мадрида, тренер Црвене звезде Дејан Радоњић поручио је да је тај тријумф врло важан за самопоуздање тима. Сличну поруку послали су најбољи појединци - Добрић и Волден.

Звезда је најбољу партију сезоне крунисала победом над фавоиризованим Реалом у ”Визинк Центру” - 79:77.

"Прво, честитам својим играчима на доброј утакмици. Нама је данас било најважније да играмо много боље него у прошлој утакмици и вечерас смо одиграли заиста добро. Било је важно да наставимо са добром игром из првог полувремена, посебно на почетку наставка”, рекао је Радоњић и додао:

”Контролирали смо ситуацију, али на крају смо направили неке грешке, дозволивши им да добију два офанзивна скока и утакмица постане ’тесна’. За наше самопоуздање ово је врло важна победа", поручио је тренер српског евролигаша.

Два најбоља појединца у сјајном тимском издању у Мадриду били су Огњен Добрић (13 поена) и Кори Волден (18). 

"Моја прва мисао је била да дам велику енергију тиму. То је оно што нам је требало, да покажемо другачије лице од последње утакмице у Валенсији. Желео бих да честитам саиграчина и целом тиму на сјајној победи. Овде је велика ствар. Веома је тешко победи овде”, рекао је Огњен Добрић.

"Прво, честитам нашем тиму. Ово је добр, огромна победа за нас. То само показује да имамо чврстину и способност да играмо ово такмичење. У другом полувремену смо направили неке грешке, али и урадили шта смо морали смо да дођемо до ове победе. Велико је ово повећање на пољу самопоуздања и мораћемо да то пренесемо и у следећу утакмицу", рекао је најефикаснији актер меча Кори Волден.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво