Читај ми!

Филиповски: Имамо шансу против Метрополитанса

Тренер кошаркаша Партизана Саша Филиповски очекује да тим пружи свој максимум у мечу другог кола Топ 16 фазе Еврокупа против француског Метрополитанса.

После убедљиве победе против Трента, црно-бели у уторак од 20.45 играју у Паризу против француске екипе.

"Окрећемо се новим изазовима и очекивања од ове утакмице су да пре свега дамо свој максимум. Метрополитанс је екипа која је у првом колу изненадила Локомотиву из Краснодара, у утакмици коју су одиграли зрело и јако. Имају добру екипу и показали су висок квалитет. Ако одиграмо борбено и мудро, имамо шансу и можемо их изненадити. Чека нас изазов, у Топ 16 фази такмичења нема лоше екипе и даћемо све од себе да одиграмо на високом нивоу", рекао је Филиповски за клупски сајт.

Метрополитанс сутраашњи сусрет дочекује после победе на гостовању у Краснодару против Локомортиве Кубањ.

"Француска екипа се појачала с плејмејкером Столом, који има брз шут за три поена, стога морамо да на њему одиграмо добру одбрану. Имају брзе и јаке играче испод коша, брзи су у транзицији и нападају један на један. Играју кошарку која је мешавина француске кошарке и система игре који је успоставио тренер Здовц. Наша шанса је у доброј одбрани, скоку у нападу, да играмо максимално тимски и да све играче укључимо у игру", истакао је Филиповски.

Нови плејмејкер црно-белих Перкинс сматра да је Метрополитанс квалитетан тим који има добре бекове, добре шутере и да са разлогом игра у Топ 16.

"Овај меч је још један тест за нас, али му се радујемо. Кључ за победу биће тимска одбрана, заједничка тимска игра, кроз коју ћемо спровести у дело тренерову стратегију за ову утакмицу. Морамо да играмо једни са другима и једни за друге и то ће нас довести до победе", поручио је Перкинс.

 

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво