Читај ми!

Радоњић: Трудићемо се да много боље одиграмо против Реала

Црвена звезда у понедељак игра против Реала у Мадриду одложен меч 19. кола Евролиге. Сусрет почиње у 18.00. Тренер црвено-белих Дејан Радонић истако је да ће се његови изабраници потрудити да много боље уђу у овај дуел.

Трудићемо се да неке ствари у мечу с Реалом радимо много боље него што смо их радили у мечу с Валенсијом, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.

Након одиграног меча с Валенсијом, кошаркаши Звезде остали су у Шпанији, а након јутрашњег тренинга у Валенсији, кренули су аутобусом ка Мадриду.

"Претходна два дана искористили смо за анализу утакмице са Валенсијом, тренинг и припрему за меч са Реалом. Врло искусан тим који је доживео минималне промене између две сезоне, који има континуитет, изванредан нападачки квалитет. Ове године својим играма показује да може да оствари своје амбиције", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Црвено-бели за овај меч неће моћи да рачунају на Лојда, Нока, Симоновића и Симанића који тренирају у Београду.

"Ми, с друге стране, желимо и трудићемо се да неке ствари у мечу с Реалом радимо много боље него што смо их радили у мечу с Валенсијом. Ту мислим на ''мекани улаз'' у ту утакмицу, али и желимо да продужимо тај добар интервал који смо имали крајем друге и почетком треће деонице", закључио је Радоњић.

У досадашњем делу Евролиге Реал има скор 13-6, док Црвена звезда има учинак 6-13.
Црвено-бели у понедељак од 18 сати у Мадриду играју одложени меч 19. кола Евролиге против "краљевског клуба".

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво