Читај ми!

Јокић за РТС: Много ми значе похвале Данкана, то је играч на којег сам се угледао

Никола Јокић био је задовољан тријумфом над Њујорком којим је његов Денвер наставио да поправља форму, након нешто споријег почетка сезоне. Денвер је савладао Никсе резултатом 114:89, а Јокић је за РТС изјавио да му пријају похвале Тима Данкана, који је рекао да обожава да га гледа.

У утакмици у којој су заиграли сви играчи са клупе Нагетса, Јокић је поново био најбољи са 22 поена, 10 скокова и пет асистенција.

"Нема ниједне лаке утакмице, нити победе за нас. Тако је било откад сам ја овде, колико већ пет-шест утакмица", почео је Јокић разговор са нашим дописником Александром Жигићем, а потом се осврнуо и на комплименте Тима Данкана.

"Хвала му, сигурно много значи када један такав играч, толика звезда и будући члан Куће славних похвали. Један играч којем сам се дивио када сам долазио у НБА и била ми је част што сам играо против њега. Значи сигурно много."

Екипа из Колорада се тренутно налази на мини-турнеји у Њујорку, а због свих мера и протокола, забрањено им је кретање осим ка спортским халама када су утакмице.

"Досадно је, не можемо да идемо ни на вечере, нити да се дружимо. Углавном смо по собама, ништа не радимо. Мало је досадно, али добро, овде смо због посла и тако је – како је."

Момак из Сомбора је задовољан низом победа после нешто слабијег старта, а прокоментарисао је и изјаву тренера Мајка Мелоуна да би на свакој утакмици могао до трипл-дабла.

"Тешко је, дуга је сезона. Зависи од утакмице до утакмице, некада можеш и иде те, некада не можеш. Тешко је, једино ако баш пратиш и 'вијаш' статистику, зато није много људи то направило, мислим да су само два-три човека то урадила откад постоји лига", закључио је Јокић за РТС.

Овом победом Нагетси су коначно изашли "на нулу", односно имају исти број победа и пораза (5-5) и налазе се на деветој позицији на табели Западне конференције.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво