Читај ми!

Денвер лако против Никса, заиграла цела клупа

Најбољи српски кошаркаш Никола Јокић са 22 поена и 10 скокова допринео победи против Њујорка која ниједног тренутка није долазила у питање. Јокић је поново предводио Денвер до тријумфа, овога пута лако су савладани Никси, резултатом 114:89.

Нагетси су без проблема победили Њујорк у гостима, у утакмици која је преломљена већ у првом полувремену.

Екипа уз Денвера водила је од самог старта, а Никси нису имали решење за српског центра који је за пола сата на терену убацио 22 поена (9-15 из игре, 1-5 за три), уз 10 скокова и пет асистенција.

Јокић је стигао да украде две лопте и оствари једну блокаду за нешто више од пола сата на терену.

Тренер Мајк Мелоун искористио је премоћ на терену да разигра цео тим тако да су у игру ушли сви играчи са клупе, други пут узастопно, а чак шест играча постигло је двоцифрен број поена.

Већ на полувремену "грумење" је имало +21, а осим српског играча, истакли су се још Гери Херис са 14, односно Морис и Дожир са по 12 поена.

На другој страни, једини расположени је био Џулијус Рендл са 29 поена, 10 ухваћених лопти и пет успешних додавања.

Овом победом Нагетси су коначно изашли "на нулу", односно имају исти број победа и пораза (5-5) и налазе се на деветој позицији на табели Западне конференције.

Нагетси остају у Њујорку где већ у уторак играју са Бруклином који је изгубио 129:116 од Оклахоме, уз три поена и три скока Алексеја Покушевског за 16 минута игре за Тандер.

Покушевски је добио скоро 14 минута и за то време погодио само један од четири шута из игре, али је Оклахома стигла до тријумфа захваљујући Гилџус-Александру, Дијалоу и Хорфорду, који су збирно постигли 78 поена.

Код "мрежица" је доминирао Кевин Дурент (36 поена и 11 скокова), али Бруклин очигледно има проблем када у тиму нема Кајрија Ирвинга.

Оклахома је одмах изнад Денвера на табели са пет победа и четири пораза, док је њихов ривал 10. на Истоку са учинком 5-6.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво