Читај ми!

Филиповски пред Борац: Концентрисано и опрезно

Тренер кошаркаша Партизана Саша Филиповски изјавио је да поштују екипу чачанског Борца и да његов тим мора бити концентрисан и опрезан.

Црно-бели ће у суботу од 17 сати у мечу 14. кола АБА лиге бити гости Борцу у Чачку, чиме започињу другу половину лигашког дела регионалног шампионата.

"Зато што их поштујемо, као и сваког противника, са високом концентрацијом и великим опрезом се спремамо за сутрашњу утакмицу. Знамо да нису одиграли последње коло тако да ће имати времена да нешто спреме. Имају неугодну екипу, покретљиве центре који могу да погоде за три поена. Знају да играју брзо, да преузимају, знају и да стану у зону, тако да очекујем разне трикове", рекао је Филиповски за клупски сајт.

У првом овосезонском мечу, црно-бели су на свом терену изгубили од Борца са 78:87, а сутрашњи дуел дочекују са скором 7-6.

"Што се нас тиче, важно је да смо у фундаментима напада и одбране на високом нивоу, да имамо високу енергију и што је најважније да одиграмо утакмицу максимално са респектом за себе и за противника", истакао је Филиповски.

Пред полазак у Чачак бек црно-белих Огњен Јарамаз изјавио је да их чека тежак сусрет.

"Екипа Борца нам је у првом колу нанела пораз на нашем терену, што већ довољно говори о каквом се тиму ради и колико они могу да буду незгодни. Нама је свака утакмица у АБА лиги веома важна, да не кажем одлучујућа, и тако им морамо приступати. Припемали смо се ових неколико дана за игру Борца, тренираћемо у њиховој хали где нас сигурно очекује тежак меч. Ипак, убеђен сам да ћемо сутра одиграти добру утакмицу", поручио је Јарамаз.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво