Читај ми!

Обрадовић: Будућност озбиљан ривал, један од фаворита за шампионску титулу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је да је Будућност озбиљан ривал и један од кандидата за освајање АБА лиге.

Црвено-бели у недељу од 18 сати у хали "Александар Николић" дочекују тим из Подгорице у 9. колу регионалне лиге.

"Долази нам у госте један од фаворита за освајање АБА лиге. Врло озбиљан озбиљни противник, који је врло добро попуњен на свим позицијама, и у том смислу су довели и појачања током сезоне", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Биће то дуел две непоражене екипе у досадашњем делу такмичења, с тим да Будућност није одиграла три меча због проблема са коронавирусом.

"Играју добру тимску кошарку, комбинација су искуства и младости, добрих атлетских способности, а додатни квалитет им даје и чињеница да већи број играча, укључујући и носиоце играју заједно већ неко време и врло добро се познају. Знамо колико је важна утакмица и имамо велику жељу и мотив и да победимо. На првом месту желимо да одиграмо добро, и елиминишемо лоше фазе из претходних игара", закључио је Обрадовић.

Првотимац Марко Јагодић Kуриџа зна да његов тим очекује тешка утакмица и један од најозбиљнијих испита у регионалном такмичењу од почетка сезоне.

"Екипа Будућности је одиграла неколико врло добрих мечева, посебно у Еврокупу од почетка сезоне, сачували су нуклеус екипе Kобса, Ивановића, Николића... На то су додали Апића, Рида, Митровића, Еџима и италијанског репрезентативца Дела Валеа, што говори да су им амбиције највеће", изјавио је Јагодић Kуриџа и додао да знају и како треба играти против таквог ривала.

"Тако ћемо се и поставити пред ову утакмицу, играмо је против ривала који жели као и ми сам врх. Да се не понављам, очекујем да одиграмо борбено, чврсто, и да сведемо грешке и падове концентрације на најмању могућу меру, чиме би створили услове да дођемо до врло важне победе која би нам представљала и подстрек за даље", закључио је Јагодић Kуриџа.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво