Читај ми!

Тодоровић: Свака следећа утакмица као да је финале

Кошаркаш чачанског Борца Немања Тодоровић изјавио је да је неискуство тима један од главних разлога за лош скор у досадашњем делу АБА лиге.

Изабраници Марка Мариновића у досадашњем делу регионалне лиге имају једну победу и шест пораза у низу.

"Било је очито у претходним мечевима да нисмо довољно искусни. Фали нам рутина и искуство играња у АБА лиги. Додуше, квалитетно смо одиграли многе утакмице, попут оне против Будућности, затим ФМП-а, Цедевите Олимпије... Али смо на крају дуеле губили због ситних грешака. То не сме да нам се понавља у наставку лиге, јер желимо да побеђујемо", рекао је Тодоровић за клупски сајт.

После паузе паузе Борац ће у суботу имати прилику да се врати на тријумфалне стазе, када ће у 9. колу АБА лиге играти против Игокее.

"Веома битна утакмица је пред нама. То нарочито важи ако се има у виду да смо претрпели низ пораза, а нарочито нас боли онај од Крке, јер смо очекивали да победимо у Чачку. Наравно, у Лакташе идемо максимално мотивисани да прекинемо негативан низ.Покушаћемо да извучемо свој максимум. Морамо бити потпуно концентрисани од почетка до краја. Неће бити лако, јер је Игокеа квалитетна и искусна екипа. Добро је отворила сезону и игра на веома завидном нивоу".

Тодоровић сматра да Борац мора почети да редовно побеђује у АБА лиги.

"Морамо гледати на сваку наредну утакмицу као да је финале. Нема сумње да ће нам бити све теже и теже, због тренутне ситуације са вирусом, јер није нам познато у ком смеру ће све ићи. Али потребно је да одиграмо максимално, а надам се да ће то бити довољно", закључио је Тодоровић.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво