Читај ми!

Томас: Нема шале са Филиповским, он је озбиљан човек

Kошаркаш Партизана Рашон Томас рекао је да се тим током паузе од 11 дана добро спремао за две наредне важне утакмице против Морнара у АБА лиги и Бахчешехира у Еврокупу

Црно-беле у суботу у 9. колу регионалне лиге очекује дуел са Морнаром у Бару, а четири дана касније у Београд стиже турски Бахчешехир.

"Искористили су ово време, бацили смо се на посао. Већином смо радили два пута дневно. Радили смо на основама, на грађењу идентитета тима, на томе да будемо бољи као целина", рекао је Томас за ТВ Партизан.

"Знамо колико су важне две наредне утакмице, Због тога смо јако радили током паузе, како бисмо се припремили. Морнар је офанзивно кавлитетан тим, зато тренер ставља акценат на нашој одбрани. Желимо да то одрадимо како треба на утакмици".

Kрилни центар осврнуо се и на своју пратију против Црвене звезде у претходном колу, када је на паркету провео 37 минута и постигао 19 поена.

"Нисам знао да ћу играти толико дуго. Било је то изнуђено решење у тренутку, имали смо доста повреда. Срећан сам што сам могао да дам свој допринос у великом мечу. Заиста нисам обраћао пажњу колико сам минута провео на терену, тек после меча сам то видео. Срећан сам што је тренер имао толико поверења у мене", рекао је Томас.

У црно-белом табору Томас слови за великог шаљивџију, а упитан је да ли код новог тренера Саше Филиповског има места за шалу.

"Тренер дефинитивно не воли шале. Стално понавља: 'Без шале'. Имамо неколико фора, које морамо да употребимо на терену, да му измамимо осмех барем једном током сезоне. Он је озбиљан, нема шале са њим", закључио је Томас.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво