Читај ми!

Кошаркаши Србије у Еспу против Финске

Кошаркаши Србије састају се са Финском у 4. колу квалификација за одлазак на Европско првенство 2022. у Метро Арени у Еспу. Утакмица почиње у 18 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

Кошаркашка репрезентација Србије је у суботу изгубила од Швајцарске са 92:90 у дранатичној завршници, а Финска је поражена од Грузије са 96:88.

Финска и Србија су се у оквиру ових квалификација већ састајале током фебруарског "прозора", када је баш у Еспу српски тим однео победу са 80:58.

После два пораза Србија је друга у групи Е са 4 бода колико имају и селекције Швајцарске која је на трећем и Финске на четвртом месту, док је Грузија на првом месту са 6 бодова. 

Утакмица кошаркаша Србије е Финске у Метро Арени у Еспу почиње у 18 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.