Читај ми!

Анђушић: Лоша одбрана и енергија, морамо да добијемо други меч

Српски кошаркаш Данило Анђушић реко је после пораза од Швајцарске да нису смели да дозволе противнику да има више енергије и апострофирао лошу одбрану "орлова".

Србија је неочекивано изгубила од Швајцарске, а Данило Анђушић сматра да је узрок пораза низак ниво енергије коју је приказала његова екипа.

"Имали су више енергије од нас, то нисмо смели да дозволимо. Ми смо млади тим, наш главни фокус мора бити енергија. То нисмо имали, а још смо одиграли и лошу одбрану - примили 92 поена. Морамо да се тргнемо, да се спремимо за следећу утакмицу. Морамо да дамо све од себе да победимо", рекао је Анђушић.

Душан Млађан, стрелац победоносног коша у последњој секунди, сматра да је његова селекција заслужила тријумф против једне од најбољих репрезентација на свету.

"Играли смо одличну кошарку, заједно смо четири-пет година. Играли смо одлично у нападу. У првом полувремену одиграли смо лоше у одбрани, али смо у наставку поправили одбрану и скокове. Заслужили смо да победимо, били смо у вођству већи део утакмице. За нас је ово велика победа, Србија је једна од најбољих екипа на свету", рекао је Душан Млађан.

Наредни меч у квалификацијама Србија игра против Финске, у понедељак од 18 часова.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво