Читај ми!

Кошаркаши са Швајцарском настављају пут ка Европском првенству

Кошаркаши Србије састају се са селекцијом Швајцарске у мечу наставка квалификација за Европско првенство у групи Е. Утакмица у Фиба "мехуру" у Еспу почиње у 15.30 уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

Кошаркашка репрезентација Србије окупила се у Финској, где ће због пандемије у посебним условима у "балону" у Еспу одиграти два квалификациона меча за Европско првенство.

У првом мечу састају се са Швајцарском, док ће им у другом супарници бити селекција домаћина Финске. 

Наши кошаркаши су већ имали неколико тренинга, а селектор Игор Кокошков је истакао да су играчи изузетно мотивисани и очекују победе у оба дуела иако се састају са много искуснијим и уигранијим ривалима.

После две утакмице игране у фебруару, у којима је најпре савладана Финска а потом претрпљен пораз од Грузије, Србија је друга у групи са три бода колико има и трећепласирана Финска. Прва је Грузија са 4 бода, а Швајцарска је четврта са два бода у групи.

Утакмица репрезентација Србије и Швајцарске у Метро арени у Еспоу, у Финској, почиње у 15.30 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво