Читај ми!

Богдан потписао понуду од 72 милиона долара, ближи се крај саге

Сага о трансферу Богдана Богдановића могла би да буде готова, пошто је српски играч добио, а потом и потписао понуду Атланта хокса вредну 72 милиона долара. Богдановић, који је тренутно ограничени слободни агент, неће завршити у Милвокију како је првобитно било најављивано, већ у Атланти или Сакраменту.

Прво су новинари Атлетика пренели да је бек Кингса добио понуду, да би потом новинар Њујорк тајмса Марк Стајн, који је рекао да је Богдановић прихватио понуду.

Он је навео да ће Србин имати опцију да раскине уговор пред почетак четврте сезоне, као и да Кингси имају 48 сати да изједначе понуду и задрже га.

Дакле, Богдановић ће наредне сезоне или бити део Атланте или Сакрамента, поготово зато што у новом уговору стоји клаузула да он не може бити трејдован током прве године уговора.

То значи да је очекивана "sign and trade" опција недоступна за Атланту.

Хокси су изузетно активни на тржишту већ неколико дана, па су до сада довели Данила Галинарија, Криса Дана и Ражона Ронда.

Други клуб који је размишљао о Богдану јесте Индијана, али од тога неће бити ништа. У Индијани су покушали да доведу Гордона Хејворда из Бостона, али је он изабрао Шарлот, после чега су распршене наде да ће опет у свом ростеру имати једног Богдановића.

Подсетимо, првобитно је требало да буде трејдован у Милвоки, али је тај посао пропао због недозвољених преговора, због чега је и лига покренула истрагу.

Богдановић је до сада одиграо 209 утакмица у НБА и просечно бележи 13,5 поена, 3,2 скока и 3,5 асистенција.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво