Читај ми!

Обрадовић пред Партизан: Да одиграмо најбоље што можемо

Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је да његов тим на мечу против Партизана у 8. колу АБА лиге жели победу из више разлога.

Обрадовић ће први пут као тренер водити тим са Малог Kалемегдана у вечитом дербију, који је на програму сутра од 21 сат у хали "Ранко Жеравица" на Новом Београду.

"За многе је ова утакмица суд да си добар или ниси. За мене, пресудан је само крајњи резултат у сезони. Ми желимо ову победу из више разлога, али на првом месту због предности домаћег терена у плеј-офу. Надамо се да ће овај вирус нестати, а ми имати наше навијаче на трибинама што је огроман ветар у леђа", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Црвена звезда тренутно води на табели АБА лиге са скором 7-0, док је Партизан на 4. месту са скором 4-3.

"Знамо да сама утакмица нема фаворита без обзира на ком месту на табели се налазе екипе и какав им је рејтинг играча. Партизан има добар спој атлетских играча и искуства, тим који је другу годину заједно и сигурно да међу њима нема тајни, познају се добро. Играју добро у последње време, добили су везане утакмице у АБА лиги и Еврокупу. Са друге стране, ми после две тешке недеље путовања, неспавања и тешких утакмица, све то желимо да оставимо по страни и одиграмо најбољу могућу утакмицу и дођемо до бодова", рекао је тренер црвено-белих.

Kапитен црвено-белих Бранко Лазић, који има велики број оваквих утакмица у играчкој биографији, каже да сутрашњи меч треба да одиграју добро и у нападу и у одбрани.

"Специфична утакмица која има своју тежину када год се игра и у којим год околностима се игра. Ове недеље излазимо из врло тешке серије утакмица у којој смо одиграли већ седам мечева за практично 15 дана, сада нам предстоји дерби. Нећемо имати превише времена за припрему утакмице са ривалом која игра добро, који је уписао неклико важних победа и сигурно у добром расположењу очекује овај меч", изјавио је Лазић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво