Читај ми!

Филиповски: Важна победа у тешкој утакмици

Тренер кошаркаша Партизана Сашо Филиповски био је задовољан игром свог тима у победи над Хувентудом, а посебно је истакао тежину меча. Посебно је истакао ванредно ангажовање стручног штаба свог тима.

Кошаркаши Партизана надиграли су Хувентуд са 78:75 у заосталом мечу 6.кола Еврокупа, а тренер Филиповски је на конференцији за медије посебно похвалио све играче због одличне игре у тешком мечу.

"Важна победа, пре свега због момака. Када радите напорно, резултат дође. Била је веома, веома тешка утакмица. Хувентуд је добра екипа, али срећан сам због мојих играча што смо победили", рекао је Филиповски.

Филиповски је укратко анализирао и игру супарника истакавши да је главни проблем са мањком енергије разрешен изванредним ангажовањем стручног тима. 

"Тешка утакмица, јер је мањак енергије био проблем. Али, моји помоћници у стручном штабу, физиотерапеути и кондициони тренери, помогли су играчима да поврате снагу. Честитам играчима који нису имали времена ни да се тактички припреме. Одрадили смо добар посао на Басасу. Дангубић га је добро чувао. Изненадио нас је Досон. Али, драго ми је да смо изашли као победници из тешког меча", поручио је Филиповски.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво