Читај ми!

Шћепановић: Морамо да покажемо поштовање, свесни смо грба који носимо

Тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић, уочи гостовања Игокеи у АБА лиги, изјавио је да је екипа свесна вредности грба који носи и да верује у победу.

Утакмица 5. кола АБА лиге између Игокее и Партизана на програму је у суботу од 20 сати.

"Чека нас Игокеа, која је након стартног пораза везала три победе и на тај начин подигла самопоуздање. Са друге стране, сигуран сам да смо у стању да дођемо до победе. Али, да бисмо до ње дошли, потребно је да покажемо пре свега поштовање према себи и дресу који носимо. Потребно је да главом и енергијом будемо 100 посто у утакмици, једино тако можемо до тријумфа. Свесни смо да носимо грб који много вреди и још више обавезује. Поштовање према грбу или клубу се показује залагањем на свакој утакмици", истакао је Шћепановић за клупски сајт.

Капитен црно-белих Новица Величковиц пред пут у Лакташе рекао је да је једини рецепт за победу да екипа буде на максимуму.

"Ако нисмо на максимуму, онда смо итекако рањиви. Игокеа има солидан тим, лепо су укомпоновани и сигурно нам неце бити лако, али верујем да смо у стању да се дигнемо после пораза у Еврокупу и да одиграмо добру утакмицу", нагласио је Величковић.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво