Читај ми!

Кошаркашка Лига шампиона ће се гледати и у Америци

Пета сезона Кошаркашке Лиге шампиона биће преношена и на територији Сједињених Америчких Држава, потврђено је из тог такмичења. Видљивост КЛШ у Северној Америци биће максимизирана, поручио је извршни директор такмичења Патрик Комнинос након потписивања уговора са Би-Ин Спортсом.

Како је наведено у саопштењу на сајту, ТВ права за регион Северне Америке откупила је глобална спортска мрежа ”Би-ИН Спортс”.

Овај спортски медијски гигант ће мечеве најјачег европског такмичења под окриљем Фиба преносити на каналу који је отворен, односно потпуно бесплатан.

У плану је пренос једне утакмице недељно када је реч о регуларном делу сезоне, као и већи део плеј-офа и комплетан фајнал-фор.

"Кошаркашка Лига шампиона уточиште је за америчке и канадске спортисте, од којих су многи бивши НБА и НЦАА играчи. Додавање КЛШ-а у програмску поставку ’Би-ИН Спортса’ само је још један начин на који диверзификујемо нудећи забаву која одговара жељама сваког љубитеља спорта", поручио је Антонио Брисено, извршни директор те мреже за Северну Америку.

И извршни директор кошаркашке Лиге шампиона Патрик Комнинос подржао је партнерство.

"Велико нам је задовољство што се удружујемо са Би-ИН-ом, глобалном мрежом за емитовање и специјализованом за спорт и забаву", рекао је он. ”Видљивост кошаркашке Лиге шампиона биће максимизирана захваљујући преносу мечева у САД и драго нам је када видимо како Кошаркашка Лига шампиона проширује своју присутност кроз ову дигиталну покривеност."

Регуларна сезона КЛШ, која је се налази под окриљем Фиба, почела је јуче (20. октобра) и завршава 27. јануара, када ће уследити плеј-оф.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво