Читај ми!

Недовић тражи чартер летове у Евролиги

Српски кошаркаш Немања Недовић прокоментарисао је на Твитеру нове ковид регулативе Евролиге и изнео занимљив предлог - да се тимовима обезбеде чартер летови за путовања на утакмице тог такмичења.

Ове сезоне играч атинског Панатинаикоса реаговао је на твит у којем се спомиње одлука Евролиге да се претходно одложене, отказане и утакмице регистроване резултатом 0:20 ипак играју у новим терминима.

”Ок, супер. Али, обезбедите нам чартер лет јер смо били тамо, спремни за игру и притом путовали цео дан да дођемо у Лион”, написао је Недовић апропо одложеног меча против Асвела у Француској. 

Један корисник те друштвене мреже на то му је написао како да ”сада када је Евролига изашла у сусрет играчима и пристала да се утакмице играју у новим терминима од њих не треба тражити и да плаћају чартер летове”, на шта је Недовић такође реаговао:

”Зашто да не? За други најбољу лигу на свету то не би требало да представља проблем, плус ко је главни спонзор?”, упитао је Недовић алудирајући на чињеницу да је авио компанија ”Туркиш ерлајнз” дугогодишњи називни спонзор Евролиге.

Темом нових правила Евролиге и новим проблемима који могу настати бавили смо се у овој анализи.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво