Читај ми!

Богдан Богдановић на мети Милвокија, Ентони Дејвис продужио сарадњу са Лејкерсима

Богдан Богдановић је на мети Милвокија. Ентони Дејвис ће раскинути стари, па потписати нови уговор са Лејкерсима. Пред тимом из Лос Анђелеса је велики посао да задржи још седам играча.

Како преноси портал Атлетик, Милвоки је озбиљно "загризао" за Богдана Богдановића, коме је истекао уговор са Сакраментом и слободан је да потражи нову средину. Сакраменто може да га задржи уколико изједначи највећу понуду.

Како преноси новинар Шемс Чаранија, који је добро упућен у збивања у НБА, поред Милвокија за Богдана су заинтересовани бројни клубови, а међу њима и нови шампион Лејкерси.

Језераши имају доста посла у прелазном року. Први корак су направили, обновљен је уговор са центром Ентони Дејвисом. Сада су на реду да његовим стопама крену и Рондо, Поупа, Хауард, Мекги, Бредли, Вајтерс и Морис.

Ентони Дејвис остаје у редовима шампиона, он ће потписати нови уговор, а како преноси Атлетик на столу ће бити један од ова три уговора:

На две године уговор тежак 68 милиона долара, тачније један плус један, уз то да играч мое после прве сезоне да напусти клуб.

Друга опција је на три године за 106 милиона долара - две плус једна сезона.

Трећа, на четири године уговор вредан 146 милиона - три плус једна сезона.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво