Читај ми!

Леброн о промашеном шуту Грина за титулу: Веровао сам му...

Ни нова сјајна партија и убачених 40 поена Леброна Џејмса, али ни његова сјајна асистенција Денију Грину и стварање идеалне ситуације и шута за титулу, нису били довољни Лејкерсима да дођу до четврте победе у НБА финалу против Мајамија.

Са минусом од једног поена Лејкерси су кренули у напад за победу и титулу, Леброн Џејмс одлично ”навукао” два, три играча Мајамија и вратио лопту Грину, који је био ”сам као дух” на шуту за три поена...

Ипак, квалитетни шутер, који у овом плеј-офу игра прилично неквалитетно, тај шут је промашио. Тачније, једва је добацио до првог обруча.

На тај лош шут, надовезао се Маркиф Морис са лошим додавањем и прва, велика прилика за Лејкерсе да узму прстен отишла је у неповрат.

После меча Леброн Џејмс, најбољи ”лејкер” на паркету са 40 убачених поена, прокоментарисао је последњи напад свог тима.

”Ако погледате поново ту ситуацију видећете да сам одвукао сам двојицу играча даље од линије за слободна бацања и потом пронашао једног од наших најбољих шутера самог на шуту за три поена. То је био шут за титулу. Веровао сам му, веровао сам у њега, сви смо веровали... Али једноставно лопта није ушла у кош. Морамо да живимо са тим”, рекао је ”краљ” Џејмс.

Наредни, шести меч НБА финала на програму је у ноћи између недеље и понедељка.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво