Читај ми!

Загорац: Учим од Величковића, он је духовни вођа Партизана

Кошаркаш Партизана Раде Загорац изјавио је да је задовољан издањем тима на мечу против Венеције у другом колу Еврокупа, када су после два стартна пораза у сезони победили италијанског представника.

Изабранци Влада Шћепановића су у Хали спортова "Ранко Жеравица" убедљиво победили италијански тим са 95:73 и забележили прву победу после два стартна пораза у сезони.

"Задовољан сам како смо изгледали против италијанског тима. Дефинитивно су нам на претходне две утакмице недостајали енергија и јединство, две компоненте које су нас красиле претходне сезоне. После тих пораза добили смо јасан знак да морамо да одреагујемо, да неке ствари морају да се мењају. Заправо и снага се показује баш у тим незахвалним ситуацијама, када је потребно преузети одговорност и променити пут којим сте кренули. Незгодно је кад екипа која је претедент на највиши пласман тако отвори сезону, није нам било пријатно", рекао је Загорац за портал 24седам.рс.

Загорац је у дуелу против Венеције носио капитенску траку, пошто је Новица Величковић био ван строја.

"Леп је то осећај. Имам њега као једног сјајног ментора, годинама у Партизану даје најбољи пример како све то треба да се ради. Он је капитен, а ја сам ту да учим од њега и да га одменим када не игра", рекао је Загорац и осврнуо се и на своју улогу коју има у тиму Влада Шћепановића.

"Сигурно да је комплексна и не односи се само на математички учинак. Наравно, не говорим ово као алиби. Али на мени је да уз Новицу Величковића, који је духовни вођа овог тима, остале играче константно мотивишем и бодрим. За мене то није тежак задатак. Увек имате људе који воде и вуку, и оне који то добро прате", закључио је 25-годишњи играч.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво