(Не)изненађујуће: Док Риверс није више тренер Клиперса

Амерички тренер Док Ривер није више тренер Лос Анђелес клиперса, преносе амерички медији. Успео сам да испуним многе своје циљеве, док сам неке друге изгубио из вида, рекао је Ривер са опроштају.

Адријан Војнаровски је на Твитеру написао да Док одлази из Клиперса, да би се убрзо потом појавио и твит Риверса, који се опростио од навијача, играча и руковдства тима.

"Хвала Л.А. Клиперсима који су ми омогућили да им будем тренер и хвала им за подршку коју су ми пружaли. Када сам преузео екипу имао сам циљ да направим победничку франшизу, дестинацију у коју сваки слободни играч желети да дође и да освојимо шампионску титулу. Успео сам да испуним многе своје циљеве, док сам неке друге изгубио из вида".

"Зато сам врло разочаран свиме што се догодило када знате да ваш тим има могућност да буде шампион, а заврши се овако онда то уопште није лако. Хвала свим тренерима, играчима и особљу који су били део тима док сам био тренер. Највише сам захвалан навијачима, прошли смо кроз много тога и захваљујем им што смо били део истог тима", написао је Риверс.

Подсетимо, Клиперси су испали у полуфиналу Запада од Јокићевог Денвера, иако су имали предност од 3-1 у победама.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво