Читај ми!

Судије су биле баш строге према Јокићу

Први меч финала Запада кошаркаши Денвера ће желети и морати што пре да забораве, али ће остати сумња да ли би резултат био исти да Никола Јокић није рано ”упао” у невољу са личним грешкама.

Наиме, након одличног старта и брзих девет поена, Јокић је брзо дошао и до трећег фаула.

Било је то на почетку друге четвртине, па је тренер Нагетса Мајк Мелоун био приморан да га пошаље на клупу и сачува за друго полувреме.

Посебно је био споран први од два свирана фаула у нападу, када је наводно неправилно поставио блок и омео Алекса Каруса у пролазу. 

А онда на самом почетку наставка још један фаул, овога пута на директном чувару, врло расположеном Двајту Хауарду за четврту личну и потпуно избацивање из ритма утакмице, коју су од првог до последњег тренутка контролисали Лејкерси и славили победу од 126:114.

Пети фаул Никола је направио касније тако што га је Дејвис лепо ”навукао” при шуту за три поена, у тренуцима када је утакмица већ била практично решена. 

Ипак, намеће се питање да ли је Ол-стар центар и члан друге најбоље петорке лиге заслужио бољи третман код судија, с обзиром да је оно синоћ више личило на ”школовање” неког рукија (новајлије).

И због овог сегмента биће занимљиво пратити други меч који се игра у ноћи између недеље и понедељка.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво