Финиксу сломљена срца и после 8-0, моћан дабл-дабл Бобија у поразу Даласа

Кошаркаши Финикс санса победили су Далас резултатом 128:102 и остали једина екипа са максималним учинком од рестарта НБА лиге, али ће ипак сломљених срца напустити "мехур" у Орланду. Санси су урадили све како би дошли до мини турнира за плеј-оф, али нису успели, па ће им за утеху остати што су једини непоражени тим после паузе због пандемије коронавируса.

Финикс је победио свих осам утакмица и остао десети на Западу, иза Портланда и Мемфиса, који ће се у такозваном плеј-ину борити за осму позицију на табели.

Екипа Монтија Вилијамса одиграла је још једну сјајну утакмицу, у првом полувремену стигла до двоцифрене предности, коју је до краја само увећала.

У победничком тиму поново је Девин Букер био најбољи – МВП такичења у "мехуру" постигао је 27 поена, уз седам скокова и пет асистенција. Џонсон је додао 15, док су по 14 убацили Бриџис и Шарић.

Српски кошаркаш Бобан Марјановић одиграо је одличну утакмицу за поражени састав. Остварио је учинак од 18 поена (9-14 из игре), чак 20 скокова и две асистенције.

Лука Дончић одиграо је само прво полувреме и за 13 минута на терену постигао је 18 поена уз пет скокова.

Далас је остао седми и познато је да ће у првом колу плеј-офа играти против Лос Анђелес клиперса.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво