Први трипл-дабл у ”мехуру” за Николу Јокића!

Кошаркаши Денвера вратили су се на победнички колосек тријумфом над Оклахома Ситијем након продужетка са 121:113, а трипл-дабл, први у наставку сезоне, остварио је српски суперстар Никола Јокић.

”Џокер” је у првом делу био мало у сенци расположеног Мајкла Портера џуниора, који је меч завршио са рекордом каријере од 37 поена.

Међутим, у наставку меча, када се резултат ломио и победник одлучивао, диригентску палицу ”грумења” преузео је Јокић, и меч завршио са сјајним учинком.

Сомборац је убацио 30 поена, ухватио 12 скокова и поделио 10 асистенција саиграчима, уз две блокаде за 39 минута. Занимљиво, промашио је свих пет шутева за три поена, али то на крају није покварило утисак о његовом одличном издању и првом оствареном трипл-дабл учинку у новонасталим околностима и формираном ”мехуру” у Орланду.

Укупно гледано, то му је 41. такав меч у каријери. 

По 17 поена код Нагетса додали су Морис и Милсап, док је најбољи актер Тандера, у мечу сигурних учесника плеј-офа са Запада, био је Шај Гилџс Алекзандер са 24 поена. Крис Пол је убацио поен мање уз осам асистенција, али и промашено једно слободно бацање у финишу регуларног дела, које би његовом тиму врло вероватно донело победу.

Нагетси су и даље трећи на табели западне конференције са скором 44-23, док Оклахома има 41-25 на шестом. 

У првом мечу у понедељак увече, Торонто је био бољи од Мајамија са 107:103.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво