Дебакл Јокићевог Денвера у првом наступу "мехура" у Орланду

Кошаркаши Денвера убедљиво су поражени од Мајамија 125:105 на свом првом наступу након "рестарта" НБА лиге у Орланду. Никола Јокић одиграо је солиду партију постигавши 19 поена, уз седам скокова и шест асистенција. "Врелину" су предводили Џими Батлер и Бем Адебајо са по 22 поена.

Денвер је овим поразом пропустио прилику да се изједначи са Клиперсима и сада су трећи на Западу са скором 43-23, док је Мајами четврти на Истоку са скором 42-24.

Након солидног првог дела игре у другом делу екипа из Колорада остала је без горива, као и њен најбољи играч. Јокић је погодио само два шута из игре у другом полувремену из девет покушаја и на крају меч завршио са 19 поена, уз седам скокова и шест асистенција.

Денвер се држао без тројице првотимаца, на моменте и водио у својој првој такмичарској утакмици од прекида, али онда је Мајами потпуно преузео контролу меча над ослабљеним "домаћином" и на крају убедљиво славио - 125:105.

Код победника Адебајо и Батлер су забележили по 22 поена, док је Горан Драгић меч завршио са 13 поена уз пет асистенција. Канађанин Кели Олиник одиграо је невереватну последњу четвртину у којој је постигао 20 поена.

Бол Бол је завршио меч са седам поена и пет скокова, и једном сјајном асистенцијом.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво