Прекинута Скупштина АБА лиге, КК Звезда демантовала прекид

Скупштина регионалне кошаркашке АБА лиге прекинута је данас, након што Партизан није дозволио именовање Зорана Тошковића на место председника. Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да није тачно да је дошло до прекида Скупштине, истиче се да је седница у току и ниједног тренутка није прекидана.

Седница је наводно прекинута у тренутку када се бирао нови председник, који је сваке сезоне из другог клуба по абецедном реду, објавили су бројни медији. 

Кошаркашки клуб Црвена звезда демантовао је наводе у медијима и да је дошло до прекида Скупштине регионалне АБА лиге. Како се истиче, седница је у току и ниједног тренутка није прекидана. 

До прекида седнице је наводно дошло када је за председника лиге требало изабрати Зорана Тошковића, представника ФМП, чији је именовање наводно стопирао Партизан.

Црно-белих нису желели да пристану да председник буде човек који је уједно представник Црвене звезде у Кошаркашком савезу Београда.

Партизанов предлог био је да лигу води Домагој Чавловић, који је и до сада био на челу регионалног такмичења.

Црно-бели су недавно тражили излазак ФМП-а из лиге због сукоба интереса и блиске повезаности са Црвеном звездом.

На Скупштини АБА лиге је требало да буде обављен жреб за предстојећу сезону регионалног такмичења које ће бројати 14 клубова. Првобитни датум за почетак сезоне је 19. септембар, али је питање да ли ће остати на снази због коронавируса.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво