Игор Кокошков и званично тренер Фенербахчеа

Селектор кошаркаша Србије Игор Кокошков званично је постављен за тренера Фенербахчеа, објавио је његов будући клуб. Кокошков је поред ангажмана у КСС био и помоћни тренер у Сакраменто Кингсима, тако да ће сигурно морати да се одрекне посла у Америци.

Предходних дана је у медијима наговештавано да ће Игор Кокошков први пут после 20 година професионално напустити Америку, а дабас је то и званично потврђено.

Како је наведено на сајту, Кокошков је потписао трогодишњи уговор.Српски тренер истакао је да је веома срећан и узбуђен што је преузео турски тим.

"Веома сам узбуђен због ове прилике. Свестан сам историје и традиције Фенербахчеа, знам и колико навијача има. Може се рећи да је Фенербахче један од највећих клубова на свету. Осећам одговорност према навијачима и људима који су ме довели на овај важан задатак. Даћу све од себе, покушаћу да употребим своје вештине, знање и искуство како бих постигао успехе на који је овај тим навикао. Знам да навијачи Фенербахчеа воле кошарку, зато ћемо покушати да учинимо све да их усрећимо освајањем трофеја ", рекао је Кокошков за клупски сајт после потписивања уговора.

Доскорашњи помоћник Лука Волтона у НБА лигашу Сакраменто Кингсима, на клупи Фенера заменио је српског тренера Жељка Обрадовића.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво