Еврокуп поново заобишао Морнар

Иако се претходних дана могло чути да је Морнар из Бара први на листи чекања за улазак у Еврокуп, руководство тог такмичења је данас упражњено место ипак дало италијанском Тренту.

Наиме, предсеник клуба из Бара Ђорђије Павићевић је прошле недеље у разговору за неколико црногорских медија рекао да клуб има уверавања Евролиге и Ђордија Бертомеуа да ће бити позван у Еврокуп уколико неко одустане од такмичења.

И десило се одустајање, али не и позив ”морнарима”.

Наиме, након данашњег састанка Борда Евролиге саопштено је да је немачки Франкфурт одустао од учешћа у другом по снази такмичењу које организује ЕКА.

Међутим, позив за то место није отишао у Бар како је било ”обећано”, већ у италијнски Тренто, који је и прошле сезоне био учесник такмичења.

Тако је Морнар још једном изигран, након што су из Барселоне претходно на списак тимова учесника ставили Цедевита Олимпију из АБА лиге, иако је екипа из Бара по стању на табели требало да има предност и добије место.

Претходно је клуб из дворане ”Тополица” најавио тужбу против АБА лиге и Еврокупа и потраживање повраћаја уложеног новца.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво