Богдановић: Наставак НБА као Фиба такмичење

Кошаркаш Сакраменто Кингса Богдан Богдановић изјавио да је спреман за наставак НБА лиге иако ће он бити у необичним условима. Предвиђени распоред играња утакмица Богдановића асоцира на Фиба такмичења што ће њему посебно одговарати.

Најјача лига света наставља се 30. јула у Орланду у Дизнијевом комплексу где ће се играти сви мечеви, а такав систем такмичења одговара српском беку.

"Изгледа ми као Фиба такмичење, а пада и у слично време у августу. Имам искуства у таквим ситуацијама, с тим што тада можемо да шетамо по граду, а овога пута ће бити нешто другачије.", рекао је Богдановић тамошњим медијима.

У наставку такмичења учествоваће 22 тима, уместо стандардних 30, правила понашања играча у Орланду су до детаља уређења, а тимови су ух добили у упутству на 113 страна. Сви ће се стриктно придржавати прописних правила а српском играчу то неће тешко пасти.

"Професионалци смо, покушавамо да останемо спремни за било шта што следи. Услови су такви-какви су и морамо да мислимо позитивно.", закључио је Богдан. 

Од 30. јула до 14. августа је предвиђено играње мечева из лигашког дела сезоне, а 17. август најкаснији је термин за почетак плеј-офа.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво